Schoonmaakadvies Lelystad Geheimen

Behalve ons ruime oefening in een schoonmaak bezit Handy-Clean schoonmaak bekwaam opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Vanwege het MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad onderhouden wij dit glazenwassen en een gevelreiniging buiten tussenkomst betreffende onderaannemers.  

Bij gevelreiniging valt het tussen druk schoonspuiten en stralen betreffende diverse gevelsoorten betreffende opgewonden drinkwater.

Met duidelijke communicatielijnen en een flexibele inzet over onze medewerkers hebben we een gelegenheid kwaliteit te leveren anti gunstige prijzen.

Schone vloeren zijn een buitengewoon cruciaal visitekaartje naar uw klandizie, klanten en medewerkers. Extra zorg mag op deze plaats best op bestaan plaatst zijn. Vloeren zijn ons verzamelplaats met vuil, stof en bacterieen. Het schoonhouden hiervan kan zijn desalniettemin niet vaak ons makkelijke opdracht.

We bestaan nieuwsgierig en bestaan betrokken in de branche. Ontwikkelingen en innovaties vervaardigen wij toepasbaar wegens uw project.

Door de eigen invalshoek mogen wij uw wensen vertalen tot ons efficiã«nt en overduidelijk werkschema. We begrijpen dat een schoon resultaat belangrijk is voor een rustige werk- of woonomgeving.

Ingeval blijk aangaande waardering overhandigde Peter Rijsenbrij, van dit beursmanagement, Lars een taart. Een bedrijf hoopt dat ze in de verschillende segmenten aangaande een Provincie binnenkort taarten mogen uitdelen. Lars bedankt.

De voorkeur gaat uit tot dit traditioneel wassen betreffende ramen, doch wij kunnen de ramen verder wassen met dit steelwas systeem in combinatie betreffende osmose water.

Via de eigen benadering kunnen wij uw wensen vertalen naar een doelmatig en overduidelijk werkschema. We snappen het ons ordelijk uitkomst essentieel kan zijn een prettige werk- of woonomgeving.

Atir bezorgt sinds 1988 oplossingen en creëert en beheert schoonmaak concepten. Vanuit Lelystad zijn wij in 2012 verhuisd naar ons modern pand in Almere dat geheel kan zijn ingericht in overeenstemming met dit flexibele werken.

Voor al deze diensten vervaardigen wij zo heel wat geoorloofd behandeling over biologisch afbreekbare middelen en gespecialiseerde hulpmiddelen.

Betreffende exclusief ingerichte wagens bestaan we voor dit hogedruk schoonspuiten en het vochtig stralen volledig mobiel. Ernaast zijn wij in het bezit betreffende ons persoonlijk hoogwerker opdat we tevens een hogere ingewikkeld bereikbare publiceren op ons betrouwbare methode mogen bereiken.

In onze showroom vindt u dan ook een omvangrijk assortiment keramische tegels: wandtegels, vloertegels, mozaïeken en listello’s. Daar we vertrouwen in specialisme, verkopen we géén natuursteen.

Kunststof- en aluminiumkozijnen kunnen wij check here na reiniging conserveren, zodat die hun orginele glans terug krijgen en vuilafstotend worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *